På besøg i Zoo

Mads med mor i Zoo

Her i weekenden var vi på besøg i Zoo. Vi havde i julegave fået et gavekort på et årskort til Zoo og vi valgte søndagen til at indløse det.

Vi tog derud lidt tidligt, så vi var der allerede kl. 9:30. Mads var faldet i søvn i bussen derud, så vi lod ham sove en halv times tid men vi gik lidt rundt. Der er ikke så mange mennesker der så tidligt, så det var ganske hyggeligt bare at gå lidt rundt.

Da han vågnede var det lige foran løveburet. Med et lille grin fulgte han interesseret løverne og deres dovne leg. Herefter gik turen gennem det meste af Zoo. Vi fik set både aberne, tigre, isbjørne og mange andre dyr. Elefanterne kunne man ikke se, da der er ved at blive bygget et helt nyt hus til dem.

Mads foran løveburet i Zoo

Omkring 12 tiden gik vi over i børnezoo for at spise vores medbragte frokost. Herovre har de bla. køer, grise og geder, som børnene kan komme rigtigt tæt på.

Når Mads ser et dyr sker det normalt med et grin, for derefter at gå over til dyret og sætte sig ned foran det og kigge på det og prøve at røre det. Der er i hvert fald sådan vi har set ham omkring katte. Normalt er katten jo over alle bjerge, inden han har sat sig ned.

Ved gederne var det næsten det samme. Han satte sig dog ikke ned, men gik målrettet efter at klappe dem. Det gik også rigtigt godt, men en enkelt gang kom han lidt for tæt på og fik et ordentligt skub af geden. Mads røg lige ned på enden og måtte trøstes lidt.

Billedet nedenfor er taget før konfrontationen, hvor tilliden mellem de to stadigvæk er der.

Mads klapper en ged

Men det virkede som om han syntes det var sjovt at se. Nu kan han jo også selv gå lidt rundt. Jeg er dog sikker på at han helst så, at fik lov til at komme ind til alle dyrene.

Nyheden blev lagt online 30. marts 2008 af Henrik Gemal