Andre boller på suppen

Mads leger med tændstikker

I sidste weekend var vi til flot bryllup på Dragsholm Slot og Mads blev derfor passet af farmor og farfar. De kom og hentede ham lørdag formiddag og så blev han afleveret igen søndag eftermiddag. Det lød som om de alle tre havde hygget sig.

Og man må sige at der er andre boller på suppen, når det gælder reglerne for ens barnebarn end forhold til ens egne børn. Det syntes i hvert tilfald at være tilfældet for farfar.

På billedet ovenfor kan Mads således ses i færd med at gå på opdagelse i det blå træskab. Skabet er et sandt paradis for en lille opdagelses dreng som Mads. Som man kan se har han allerede haft fingrene i den store tændstikæske og der ligger tændstikker ud over gulvet. Umiddelbart har jeg meget svært ved at tro på at vi som børn, havde fået lov til det samme. Men man bløder jo op med alderen.

Mads leger i sandkassen

Et andet stort hit hos farmor og farfar er sandkassen. Her kan Mads få lang tid til at gå. Også selv om hans forældre kan se bekymret på beviserne, i form af farfars billeder, at Mads ikke har overtøj på samt er iført sine indendørs sko. Ja, billeder er afslørende.

Nyheden blev lagt online 1. maj 2008 af Henrik Gemal