Sandkasse og trillebørsleg

Mads og far leger i sandkassen

Mads har nu fået sig en sandkasse oppe i vores sommerhus. I fødselsdagsgave fik Mads nemlig en sandkasse af sin mormor og morfar og i sidste weekend fik vi så endelig sat den op.

Mads elsker, ligesom mange andre børn, sandkasser. Der kan han sagtens spendere en rum tid med at grave samt hælde sand ud over sig selv.

Efter at sandkassen var samlet og malet med den samme maling som vores terrasse, var det bare at få købt noget sandkassesand og fylde den.

I bunden af sandkassen, valgte vi at lægge 4 store fliser for at undgå alt for meget ukrudt og lign. For at være på den sikre side. 

Kvaliteten af sandkasse var ikke noget af råbe hurra for. Første gang Nina satte sig på den, gik rygstykket i stykker, men det var nu let at fixe.

Leg med trillebøren

Mads elsker også at lege med trillebøren i sommerhuset. Eller lege er så meget sagt. Han vil køres rundt i haven, siddende som en konge i trillebøren. Og han syntes det er fantastisk. Jeg tror billedet nedenfor siger det hele.

Mads elsker at sidder i trillebøren og herske

Men som vi også ved kan en konge jo væltes af sin trone, og det skete altså også med Mads.

Mads vælter ud af trillebøren

Jeg tror at billedet ser lidt mere dramatisk ud end det rent faktisk var. Men jeg væltede da Mads ud af trillebøren, men der skete ikke noget. Han trillede bare rundt ned på græsset. Men Nina fik trykker på udløseren i det helt rigtige sekund.

Nyheden blev lagt online 20. maj 2008 af Henrik Gemal