Dag 9 - Bjergvandring

På vej mod toppen af bjerget

Dette er en del af vores rejseberetning fra familieturen til Italien. Se indledningen her.

Denne dag skilte vi os op, således vi tog med Jan og Bodil til Prati Di Tivo, der er et skiområde, hvor man har mulighed for at vandre op i bjergene. Vi tog en lille stolelift op. Der var kun plads til én person i liften. Nina sad med Mads op og jeg sad med Mads ned. På vejen op begyndte Mads at lege lidt med sin sut. Lettere ubehageligt, når han ikke var spændt fast. Det virkede dog lidt som om at han forstod at Nina blev nervøs og holdt op med det samme.

Nina med Mads i skiliften

Herefter gik vi ca. 4 timer i bjergene. 2½ time op og 1½ time ned. En helt fantastisk tur. Vi gik til det første lille sted på ruten.

Jan og Bodil nyder udsigten

Igen må man som forældre imponeres af sin søn. Han sidder i rygsækken i næsten 4 timer, klager ikke og falder endog i søvn siddende der. Han er sgu en sej lille gut.

Mads sover i rygsækken

Han er også lidt af en charmetrold, når han nu som enlig lille baby daffer rundt ved en hytte i 2.500m højde. Der var mange der lige skulle hen og nysse ham, men det har han heldigvis ikke noget imod.

Charmetrolden Mads

Her er de stolte forældre nået toppen

Familien har nået toppen

Stod det til Mads kunne vi godt have blevet der hvor stoleliften standsede. Han var meget fascineret af stolene der kørte op og ned. 

Mads og liften

Undervejs så vi bl.a. en gletscher samt et par bjergbestigere.

Nina%2C Henrik og Mads på gletscheren

Som det kan ses på billederne så var det ikke en helt let rute. Undervejs blev man nød til at kravle. Her ses Bodil i færd med at kravle nedad. Hendes knæ taget i betragtning så var det sejt at hun nåede næsten op til toppen.

Så skal der kravles

Her ses den samlede bjergtrop. Bemærk Jans indbundne hånd!

Bjergvandrerne

Nyheden blev lagt online 16. juli 2008 af Henrik Gemal