En helt almindelig dag

Mads i striktrøje

Det er ikke altid man ved hvordan en helt almindelig dag i en næsten helt almindelig børnefamilie ser ud, så her kommer en hurtigt og kedelig gennemgang.

Dagen start omkring kl 6 hvor Mads vågner. Han bliver så taget ind i vores seng, hvor han normalt sover videre indtil kl 6.30, hvor min alarm på min mobiltelefon ringer og familien står op. Enkelte gang får Mads lov til at se lidt TV dog kun DR morgenhår, som er TV for børn.

Nina giver normalt Mads tøj op, mens jeg laver morgenmad. For Mads vedkommende består det af en portion havregrød, lavet på vand evt. med lidt frugt i, samt et glas vand. Nina og jeg får normalt også havregryn, dog med mælk på samt et glas juice.

Så får han børstet tænder og gjort klar til at skulle afsted. Kl ca. 7.50 cykler vi ned til vuggestuen, som ligger ca. 10 minutter væk. Vi cykler normalt sammen derned alle tre.

Så afleverer vi Mads og vinker farvel og Nina og jeg cykler så sammen mod byen. Jeg skal til hovedbanegården og Nina til Flæsketorvet. I den seneste tid har der absolut ingen problemer været med at aflevere ham. Han vinker bare til os og leger videre. Fantastisk unge.

Nina henter ham så normalt omkring kl 16, hvorefter de enten går på en legeplads eller bliver i vuggestuen og leger videre.

Jeg plejer at være hjemme omkring kl 17, hvorefter jeg laver aftensmad. Inden selve maden får Mads normalt nogle grøntsager, således han også spiser noget af det sunde. Ellers er det normalt kødet der trækker mest.

Omkring kl 19:45 får Mads nattøj på og får børstet tænder og vi synger godnatsang for ham og kl 20 ligger vi ham ind i sin seng. Og i løbet af 5 minutter sover han som en engel.

Og så gik der endnu en dag.

Nyheden blev lagt online 8. september 2008 af Henrik Gemal