I Cirkus Benneweis

Mads sammen med en elefant

I torsdag var vi i cirkus med Mads. Vi havde været så heldige at vinde billetter til Cirkus Benneweis ude på Bellahøj. Personligt tror jeg det er mindst 10 år siden jeg har været inde at se cirkus.

Vi var ikke helt sikker på hvordan Mads ville reagere. Ville han bliver bange eller ikke kunne sidde stille i mere end 2 minutter?

Mads bliver normalt lagt kl. 20 og da forestillingen først kl. 19, ville vi bare se første halvdel af showet og så tage hjem. Det er jo lidt nemmere, når man har vundet billetterne.

Mads i Cirkus Benneweis

Som sagt så gjort. I første del af showet, nåede vi heldigvis både at se heste, elefanter, klovne og artister.

Mads klarede det fint. Under det meste af forestillingen sad han stille og roligt hos Nina og kiggede meget intenst på underholdningen. Vi sad på første række, så vi havde perfekte pladser.

Mads var ganske træt, men holdt sig vågen hele vejen igennem. Også på vej hjem på cyklen. Men da vi kom hjem, så var det direkte i seng for ham og han sov i løbet af 10 sekunder.

Og næste morgen var han lidt svær at vække. Tror det havde været en stor oplevelse for han. Han havde ihvertilfald fået masser af indtryk.

Nyheden blev lagt online 16. september 2008 af Henrik Gemal