Weekenderne i sommerhuset

Mads kører mod Jan der slår græs

De sidste par weekender har vi været oppe i sommerhuset.

Vi har bla. været ude at gå tur på Røsnæs, som er et helt fantastisk sted.

Røsnæs er beliggende direkte ud til Sejerøbugten, og siges at være det tørreste og mest solrige område i Danmark. Halvøen er 15 km lang og byder på betagende naturområder med skov, bakker, marker, sø, enge og moser. På grund af det kuperede landskab er der flere steder på Røsnæs smuk udsigt over Storebælt.

Mads sammen med sin far ved Røsnæs

Vi havde super vejr den dag og spiste frokost på Edderfuglen, som restauranten på spidsen af Røsnæs hedder.

Mads sammen med nogle høns

Mads nød at gå rundt mellem hønsene og vi var også ude at se på gederne bagefter. Der ligger også en helt fantastisk naturlegeplads med kæmpereb til at svinge sig i, træstammer til at balancere på osv. Et super sted at tage hen med børnene.

Mads sidder på en ged

Sidste weekend var så dømt til at være arbejdsweekend. Vi havde en del projektet i haven, som vi meget gerne ville have ordnet inden vinteren kommer.

Vores æbletræ har givet en utroligt masse æbler i år og de er kæmpe store. Mads elsker at gå at gnaske i et æble. Det kan der godt gå lang tid med.

Mads spiser æbler

Både Nina og jeg havet taget fri om fredagen således vi virkeligt kunne få lavet noget. Vi havde dog også indkaldt forstærkning, nemlig i form af Jan og Bodil.

Vi fik ordnet en hel masse. Plantet planter, slået græs, fældet træer og generelt gjort det meste af haven parat til vinteren. Og som vist, så hjalp Mads også med i køkkenet.

Mads iført forklæde

Mads fik måske ikke helt så megen opmærksomhed som normalt, da vi jo alle sammen havde travlt, men jeg tror nu alligevel han syntes det var dejligt bare at tulle rundt ude i haven. Han elsker at gå rundt med sin gå vogn. Hjemme i lejligheden er den ikke så interessant, men oppe i sommerhuset, kan han gå rundt med den næsten hele tiden.

Nyheden blev lagt online 4. oktober 2008 af Henrik Gemal