Marchhastighed 1 km/t.

Mads i flyverdragt på vej hjem fra vuggestuen

I går var det aftalt at jeg skulle hente Mads fra vuggestuen. Jeg tog som altid toget fra arbejdet i Høje Taastrup til hovedbanegården hvor min cykel står. Her opdagede jeg desværre at den var punkteret, så jeg var nød til at tage et S-tog til Nordhavnen for så at gå til vuggestuen. S-togene var desværre meget forsinket pga. en person påkørsel på Nørreport. Ja, eg en ulykke kommer jo sjældent alene. Men jeg fik da hentet Mads.

Som det kan ses på billedet er han begyndt at have sin flyverdragt på. Eller sin og sin, da det lige som meget andet af hans tøj er låne tøj. Tak Tanja!

Planen var at gå hjem med ham. Dvs. at han selv skulle gå et godt stykke af vejen. Dette kræver en ualmindelig god gang tålmodighed.

Fra vuggestuen op til Østerbrogade er ca. 300m. Dette blev tilbagelagt på ca. 20 min. Dvs. en marchhastighed på omkring 1 km/t. Ikke imponerende. Men vi kom hjem.

Det sidste stykke op af Tåsingegade, blev jeg dog nød til at sætte ham op på mine skuldre. Hurtig regnet ville det have taget os mere end 1 time at komme hjem, der er lidt over 1 km hjem, hvis vi skulle have gået hele vejen.

Bedre går det når Mads får lov til at tage sin lille scooter med. Så bliver der gået til den. Han suser afsted. Scooteren købte vi i øvrigt på et loppemarked til kr 10,-

Mads blå scooter som vi købte på loppemarked til kr 10

Så er der normalt ingen problemer med at han selv kan køre med os ned til bageren og tilbage igen. Men også her skal man have en ekstraordinær tålmodighed. Efter hver ca. 10m skal han lige stoppe og se på et eller andet. Der er rigtigt mange spændende ting, som skal undersøges, når man er hans størrelse.

Nyheden blev lagt online 30. oktober 2008 af Henrik Gemal