Med far til periodisk syn

Mads med til det periodiske bilsyn

Det var altså ikke far der skulle synes, men blot vores bil der skulle til periodisk syn. Jeg syntes det var en oplagt ting at Mads skulle med til. En sund interesse for biler er jo helt naturligt for os mænd. Ikke at jeg har den interesse, men måske Mads får den.

Jeg fik booket en tidlig tid til bilsynet, således jeg kunne tage derover inden jeg cyklede på arbejde. I øvrigt en stor ros til deres website, hvor man kan reservere tid til det periodiske syn. Det er ikke super flot site, men det løser opgaven perfekt. Jeg kunne endda afbestille tiden, aftenen før, da jeg var kommet til at booke en dag, hvor jeg ikke kunne.

Så 0720 Zulu time, stod Mads og jeg ved synshallen på Nørrebro. Mads med sin bamse.

Synet tog en halv times tid, så vi havde god tid til at gå rundt og kigge på alle de spændende ting, der findes i en synshal.

Renaulten gik gennem synet uden problemet. En pære i forlygten, der var indstillet forkert, var den eneste mindre ting de fandt.

Nyheden blev lagt online 23. december 2008 af Henrik Gemal