Jeg er en klovn!

Mads i sit klovnekostume

Så blev det igen fastelavn. Fastelavn fejres lige som alle de mange tidligere år, i Dragør hvor vi ser tøndeslagning. Dog med den lille tvist, at det hele foregår på hesteryg. Tønden var dog i år særdeles solid, så det tog lang tid før den blev slået helt ned.

Hjemme i varmen blev der rigtig leget. Børnene legede rigtigt godt sammen og der blev hoppet, kæmpet og løbet rundt. Mads fik lov til at låne et plastiksværd, som han straks tog i aktion og overfald en næsten uskyldig.

Overfald med plastiksværd

Om fredagen var der blevet afholdt fastelavn i vuggestuen. Mads var udklædt som en klovn. Et kostume, som han elsker at have på. Han havde rendt rundt i det hele aftenen før. Klovnekostumet var et, som vi havde fået af Thomas og Linda og det passede Mads helt perfekt.

Mads havde desværre fået skoldkopper, så vi skulle lige checke med de øvrige gæster om deres børn allerede havde haft skoldkopper. Men de havde de heldigvis. Mads havde ikke fået røde knopper om hele kroppen men kun nogle enkelte på benene og fingrene.

Skoldkopper

Han har desværre blevet nød til at blive hjemme fra vuggestuen det meste af ugen. Skoldkopper er nemlig en meget smitsom sygdom.

Den giver røde prikker på det meste af kroppen. Selvom man har haft sygdommen og dermed er immun overfor skoldkopper resten af livet kan sygdommen bryde ud senere i livet, da virusset findes i en dvaletilstand i kroppen.

Mads var også så heldig at få fastelavnsris af sin farmor og farfar, med masser er dejlig slik og chokolade.

Fastelavnsris og farfar

Nyheden blev lagt online 26. februar 2009 af Henrik Gemal