Påskefrokost 2009

Hele familien samlet

De seneste par år er den traditionelle påskefrokost blevet afholdt i vores sommerhus. Vi har været heldige med vejret og i år var vi særdeles heldige med vejret.

Mads støvsuger

Inden gæsterne kom skulle der selvfølgelig lige gøres i orden. Der skulle både støvsuges og et ekstra bord skulle samles således vi alle kunne få en plads omkring bordet. Mads er ikke bleg for at hjælpe. Især støvsugeren har den store interesse. Og ligesom andre drengebørn, så har næsten alt værktøj en slags dragende effekt. I det sekund har ser værktøjskassen så skal han lige se om der ikke er et eller andet stykke værktøj som han kan lege med.

Adam og Marie løber efter chokoladeæg

Både Adam, Maria og Mads havde fart på da de skulle rundt i haven for at finde alle de påskeæg som påskeharen havde gemt i haven. Som sagt så artede vejret sig perfekt, så vi kunne både få spillet crocket og vikingespil.

Spiller vikingespil

Om mandagen hvor vi også havde fri, kørte vi tidligt fra sommerhuset, men i stedet for at køre direkte hjem kørte vi forbi Birkegårdens Haver hvor Nina havde læst at der skulle være noget påskearrangement for børn. Og ganske rigtigt. Mads havde bl.a. mulighed for at male påskeæg og vandt endda i konkurrence med 10 andre børn, prisen for flottest malede æg, uden hjælp fra voksne.

Mads maler æg

Hvor han dette kreative gen fra, ved jeg ikke helt, men det er jo almindelig kendt at gener kan hoppe et par generationer over.

Mads sammen med en alpaca

Haven havde i øvrigt også en lille dyrezoo, med bla en lille alpaca, samt en fin legeplads med en aflagt traktor.

Mads sidder i traktor

Nyheden blev lagt online 13. maj 2009 af Henrik Gemal