Chariot CX 2 føjet til vognparken

Chariot CX 2 cykelanhænger

Så har vi fået endnu en vogn til vores allerede imponerende barnevogne park.

Vi har således købt en Chariot CX 2 cykelanhænger, der også fungere som løbevogn. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at tage den løbetur over i Fælledparken.

Vi kiggede en hel del rundt på hvad man kunne få af cykelanhængere samt hvilket behov man nu har. Det er jo altid lidt svært for udvalget er stort. Alt lige fra simple cykelanhængere fra Bilka eller Coop til kr. 600,- til Christiania cykler til kr. 14.000. Det at den også kunne bruges som løbevogn, fandt vi hurtigt ud af var ganske smart.

Chariot CX2 bag på cyklen

Men vores valg faldt altså på en Chariot CX 2 fra Canadiske Chariot Carriers. Vi fandt en brugt på Den Blå Avis til en rigtig god pris. Den var næsten ikke brugt og fremstod meget flot. Så alt i alt en god handel. Desuden var det en del ekstra ting med, som man jo ellers skal betale for. Bl.a. gåstyr, joggingkit, cykelkit. Det eneste der vist manglede var vist hiking og cross-country ski kittet. Ja, jeg lyver ikke. De findes faktisk.

Allerede dagen efter indkøbet, blev vognen afprøvet, da jeg løb en tur med Mads over i Fælledparken. Og det var heldigvis en succes. Det ville ikke have været sjovt, hvis han efter 5 minutter, hellere ville ud af lege. Men han syntes det er sjovt at sidde og kigge. Vognen er superlet og så er det jo lidt hyggeligt at man kan snakke med ham samtidigt med at man løber.

Mads og far på vej ud at få lidt motion

Bare lige for at opsummere, så er vi nu i besiddelse af følgende vogne:

  • Chariot CX 2 cykelanhænger / løbevogn
  • Odder barnevogn
  • Kombi klapvogn
  • Maclaren paraplyklapvogn (ligger altid parat i bilen)
  • Gammel Odder barnevogn, som står hos Jan og Bodil
  • Barnevogn, som står i sommerhuset
  • Klapvogn, som står i sommerhuset

Slå den!

Nyheden blev lagt online 30. august 2009 af Henrik Gemal