Nissetur på Røsnæs naturskole

Mads ude i naturen

I weekenden var vi i sommerhuset og tog om lørdagen på nissetur ved Røsnæs naturskole. Vi havde læst i avisen om at der skulle være en nissetur og det var mere eller mindre hvad vi viste om det.

Det viste sig at være en hyggelig lille gåtur rundt i naturskolens område ude på Røsnæs. Man skulle følge en sti, hvor der var blevet udlagt hø. Der var derefter forskellige opgaver man skulle løse. Blandt andet diverse ting som nissen havde gemt oppe i træerne samt kurve med godter i, der skulle hejses ned.

Hele arrangementet var utroligt godt skruet sammen. I området går forskellige dyr, blandt andet hængebuesvin, en pony, et æsel og får og geder. Det holdt Mads interesse hele vejen, hvilket jo er ganske imponerende for en 3-årig.

Naturskolen har desuden en helt fantastisk legeplads, med kæmpe gynger lavet af tove.

Mads på gyngen

Mads gik også selv hele vejen rundt, hvilket tog os 1½ times tid. Han gik jo altså ikke i 1½ time, men med opgaverne og legene tog det os 1½ time at komme hele vejen rundt.

Til slut fik man så varm kakao og kager inde i udstillingsbygningen.

Hele arrangementet kostede bare 20 kr per person. Endnu et tydeligt spor af at man er i provinsen. På Østerbro ville en sådan begivenhed nemt have sneget sig op på 80 kr stykket og kaffe og kage havde helt sikkert kostet ekstra.

Nyheden blev lagt online 7. december 2009 af Henrik Gemal