Babyrytmik i kirken

Synger sang for baby Nikolai i kirken

Forleden var vi til afslutning på babyrytmik i Sankt Jakobs kirken sammen med oldemor.

Nina og Nikolai går til babyrytmik sammen med sin mødregruppe, nede i Sankt Jakobs kirken:

Så bliver der danset i kirken med babyer

Et musikalsk og rytmisk tilbud for småbørn i alderen 3 til 9 måneder til stimulering af barnets evne til at lytte, samarbejde og koncentrere sig. Timerne indeholder salmesang, ældre og nyere børnesange, danse, rim og remser. Vi bruger forskellige rekvisitter som rasleæg, tøjdyr og vifter.

Mads vil gerne være med til at lege i kirken

Nina og Nikolai har været glade for det og det koster kun kr 250,- så det må siges at være billigt, når man sammenligner det med nogle af de andre aktiviteter.

Men til afslutningen var det en kombination af lege og gudstjeneste. Så mødrene legede og sang for børnene og bagefter fortalte præsten en historie.

Jeg syntes det er en fin og lidt anderledes måde at opleve kirken på. Det er jo lidt anderledes, da børnene ikke skal være musestille hele tiden. Det er lidt det samme ved de såkaldte spagetti gudstjenester. Det er en fin måde at gøre det på således børnene ikke kun associere kirken med bryllup og begravelse.

Bagefter fik vi gået en lille tur op og ned af Østerbrogade med oldemor. En lille smuttur ind gennem Brumleby blev det også det. Alt i alt en rigtigt hyggelig dag, med helt fantastik vejr.

Mads sidder på oldemors rolator

Nyheden blev lagt online 25. marts 2010 af Henrik Gemal