Kom i form med Pushy Mums

nikolai flyver

Charlotte fra min mødregruppe fik lokket mig og en anden fra vores mødregruppe med til PushyMoms. Heldigvis skinnede solen fra en skyfri himmel for jeg ved ikke rigtig om jeg var kommet afsted, hvis det øs plask regnede.

PushyMums er en nyudviklet udendørs motionsform, der foregår i de skønne parker i København. Det er en effektiv træning, som fokuserer på at genopbygge et stærkt fundament i kroppen efter en graviditet og fødsel. Alle kan være med - uanset konditionen. En undervisning på 60 minutter består af en tempofyldt powerwalk/løb, øvelser for konditionen, styrkeøvelser for mave -, ryg - og skuldermuskulaturen og ikke mindst bækkenbunden. Det hele er med til at give dig en flot holdning samt nye kræfter og energi.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg tar' til PushyMoms, for når solen skinner er det da lidt federe at dyrke motion i det fri i stedet for at stå i en varm trænings sal i Fitness World.

pushymums i fælledparken

Samtidig må jeg sige at det er en super let måde at få rørt sig på, når man er på barsel. Man skal bare putte sin baby i barnevognen og så for mit tilfælde bare suse over i Fælledparken, ikke noget med at hive babyen ud af sin gode søvn fordi man skal ind og træne i et fitness center.

Som bonus til motionen får man også mulighed for at snakke med en masse andre friske piger mens man powerwalker eller løber alt efter temperament. En ekstra bonus var en søde smil og opmuntring fra de andre motionister i Fælledparken.

powerwalker

Jeg tilstår det må nu også se lidt sjovt ud - jeg grinte hvert fald lidt af situationen til at starte med.

Barn flyver med maveøvelser

Nyheden blev lagt online 25. marts 2010 af Nina Hilsted