Alle vores billeder sikret med Family Backup

Family Backup

Det vigtigste på min PC er mine billeder, og dem vil jeg meget nødigt miste. Jeg har tidligere beskrevet mit backup system.

Men nu er det hele ændret. Jeg har nemlig fået organiseret en automatisk backup løsning.

Allerførst lidt statistik. Jeg har mange billeder. Rigtigt mange billeder. Her er lidt statistik:

Mit første billede er fra maj 2001. Jeg har pt.. 20.460 billeder og 414 film, hvilket svarer til henholdsvis ca. 38 Gigabytes og ca. 27 Gigabytes.

Family Backup

Men nu kører jeg som sagt en fuld automatisk backup af mine billeder og film. Jeg benytter en tjeneste, der hedder Family Backup. Det smarte er her, at jeg ikke skal tænke på at tage backup. Det hele sker automatisk.

Nye billeder og film bliver hele tiden sendt til online backupen. Når jeg tilføjer et nyt billede, går der kun et par minutter, før at der er taget en backup af billedet.

Chukc Norris Thumbs up

Så hermed er min anbefaling til produktet Family Backup givet videre. Jeg er meget tilfreds med den måde det hele fungerer på.

Data bliver desuden krypteret, således det kun er mig der har adgang til mine billeder og film. Man har også mulighed for at hente en gammel version af filen frem, hvis man har behov for det. Det kan være at man har rettet i et billede og fortryder den rettelse. Så kan man hente det originale billede frem. Det er ikke noget jeg har brugt endnu, men det at man har muligheden er super.

Du kan læse mere om Family Backup på deres hjemmeside.

Nyheden blev lagt online 18. april 2010 af Henrik Gemal