På helikopter rundtur over Kalundborg

Den seje røde helikopter

Forrige weekend var vi i sommerhuset for at slappe lidt af. Lørdag formiddag tog vi ind til Kalundborg for at købe lidt ind. Vi pakkede også en madpakke, således vi kunne spise frokost i det grønne bagefter. En lang gåtur i skoven var også på papiret. Men vi kom ikke så langt.

For efter at vi havde købt ind og var på vej ud af Kalundborg for at finde et sted vi kunne sidde at spise frokost, så jeg pludseligt et skilt med et billede af en helikopter på, hvor der stod "Helikopter rundtur". Det kunne jeg altså ikke bare køre forbi, så vi måtte lidt forbi og se hvad det var.

Det viste sig at det meste af havnen i Kalundborg var lavet om til Maritim weekend. Her lå bla. skoleskibet Georg Stage samt en masse andre flotte gamle træskibe.

Skoleskibet Georg Stage

Herudover var der som skrevet mulighed for at komme op i en rundtur med en helikopter og sådan en mulighed lader man jo ikke gå til spilde.

Vi spurgte Mads om han ville med, men det ville han ikke. Så først tog jeg en tur og bagefter tog Nina en tur. Turene varede ca. 15 minutter og gik i retning af Røsnæs.

I løb på vej væk fra helikopteren

Det var faktisk ganske behageligt at flyve helikopter. Jeg havde regnet med at den ville ryste mere, men det var der ikke noget af.

Familien på skoleskibet Georg Stage

Der var også et par kajakker som Mads fik prøvet at sidde i.

Mads i havkajak

Den hurtigste måde at komme i vandet i med en kajak.

Kajak ud over kajen

Nikolai som altid i godt humør

Nikolai i godt humør

Nyheden blev lagt online 18. august 2010 af Henrik Gemal