Lastbilstræf og skadestue

Mads med fjernstyret lastbil

I forrige weekend var der lastbils træf på Rådhuspladsen. Den såkaldte lastbiltransportens store dag. Det var jo et oplagt udflugtsmål for en familien med 2 drenge.

Vi fik set masser af lastbiler og Mads fik lov til at styre en af de seje fjernstyrede lastbiler. Der var også en stor lastbils simulator, som vi var inde at se.

Mads i kæmpelastbil

Da vi skulle til at cykle hjem satte jeg Nikolai ned på jorden og inden jeg havde set mig om, havde han taget noget i munden. Det var et cigaret skod, som nogle dumme dumme rygere havde efterladt. Jeg prøvede at tage det ud af munden på ham og fik også det meste af filteret ud. Det var dog stadig noget tilbage i munden på ham kunne jeg se og inden jeg kunne få det sidste ud, havde han slugt det. Damn!

Hvad gør man så? Jeg spurgte nogle samaritter, som heldigvis også var der inde på samme tidspunkt. De sagde at vi skulle tage på skadestuen med ham. Så i høj fart cyklede vi gennem byen. Nina var så smart at hente bilen og vi kørte mod Bispebjerge skadestue.
Da vi ankom skulle vi lige stå lidt i køen men kom til efter et par minutter.

Sygeplejersken kunne allerede her se at det nok ikke var slemt. Nikolai var i godt humør og så ikke ud til at have tegn på at skulle kaste op. Hun ville dog lige ringe til deres giftlinie og vi skulle så lige vente lidt. Efter ca. 15 minutter kom hun tilbage og sagde at det helt uskadeligt. Hvis det var slemt, ville han indenfor den første time efter indtagelsen have kaste voldsomt op. Så vi kunne bare tage hjem.

Nikolai på skadestuen

Nu var det allerførste gang vi havde været på skadestuen eller hospitalet med nogle af vores børn og gudskelov for det, men stor respekt for sygehusvæsenet. Hurtig og effektiv service. Så ingen klager herfra.

Nyheden blev lagt online 6. september 2010 af Henrik Gemal