Mads nye job

Mads vasker op

Det er os en glæde at byde Mads Gemal velkommen, som det nye medlem i firmaet GemalHilsted. Mads er ansat som opvakser på deltid.

Mads kommer fra et tidligere job som legetøjs oprydder og ikke mindst legetøjs udrydder. Han har vist stort overblik og er rigtig god til at bruge masser af vand, som han også fordeler ligeligt i opvaskerbalje, som på gulvet.

Endnu en gang velkommen i jobbet Mads. Mads er ansat under samme vilkår som de øvrige i firmaet GemalHilsted, nemlig at der ingen løn er, men at mad, drikkevarer og overnatning er gratis.

Nu får vi af se, hvor lang tid han holder i jobbet. Hvis det viser sig at han ikke holder i længden, så kan han jo altid slå sig ned som maler og sælge et par stykker af hans kunstværker til et par millioner kr. stykket. Intet mere, intet mindre.

På billedet er Mads i gang med færdiggørelsen af sit seneste mesterværk, som han har kaldt "flyvemaskine under sol, udsat for kraftig flak beskydning".

Mads maler

Nikolai holder sig bestemt heller ikke tilbage. Hans billeder bevæger sig dog mere i den abstrakte udtryksform, men prisen på dem, skulle ifølge ham selv, være følge det samme som sin storebrors, dog 10 kr. dyrere. Dette formegenligt for at give ham en kunstnerisk fordel.

Nikolai maler

Nyheden blev lagt online 28. september 2010 af Henrik Gemal