På besøg på Zoologisk Museum

To be or not to be that's the question

Vi var i går på besøg på Zoologisk Museum. Vi havde fået et par gratis billetter under Kulturnatten og da de løb ud den 31. december, var det ved at være sidste udkald.

Sidst jeg var i Zoologisk Museum var for mindst 30 år siden. Jeg husker at jeg var der sammen med min mor og at vi købte en harefod i snor ude i butikken. Men det er rigtigt rigtigt mange år siden.

Skelet af den lille havfrue

Mads har været der sidste år sammen med Grith, men det havde ikke været en så god oplevelse, da Mads var blevet meget bange for et dinosaurus skelet. Men man skal jo se se frygt i øjnene, så Zoologisk Museum here we come.

Vi bor jo ikke langt fro Zoologisk Museum så vi gik derover i det meget flotte vejr. Det er jo ikke hver dag man kan gå hen over søerne i København.

Sne på søerne i København

Barnevognen i sneen

Leg på isen på søerne i København

Mads legner i sneen

Siden jeg sidst var på Zoologisk Museum er der sket en masse, men der var faktisk også nogle af udstillinger der var de samme. Der var en flot udstilling, Evolution, der fejrer 200-året for Charles Darwins fødsel - og 150-året for hans banebrydende værk om evolution, populært kaldet Arternes oprindelse.

Zoologisk Museum var virkeligt noget Nikolai syntes om. Han gik rundt og udstødte sine små skrig samtidigt med at han pegede på alle dyrene. Det var en stor oplevelse for ham.

The missing link. Trip trap træsko

Søelefanter på Zoologisk Museum

Dinosaurus på Zoologisk Museum

Og Mads havde ingen problemer med skeletterne denne gange. Så han har altså overvundet frygten.

Nyheden blev lagt online 30. december 2010 af Henrik Gemal