God jul og godt nytår

Mads og Nikolai

Måske kommer hilsenen lidt sent, men bedre sent end aldrig. Og den slags ordsprog er især børnefamilier rigtig glad for, for det giver dem lidt mere tid.

Og vi tager i år, igen, brug af ordsproget. Juleferien har nemlig været en travl tid, men også en rigtig hyggelig tid. Tid til at slappe lidt af fra hverdagens faste rutiner.

Vi har taget det stille og roligt, så meget som vi nu kan det, og jeg tror at børnene er nydt det. Men når det er sagt, så har de begge, også været glade for at komme tilbage til henholdsvis børnehave og vuggestue.

Mads gik straks i gang med at lege med nogle af hans venner i børnehaven og havde ikke engang tid til at sige farvel til Nina, da hun afleverede ham. Nikolai var der heller ikke nogen problemer med at aflevere, så mon ikke han også har savnet sine venner.

Vi vil gerne bruge denne lejlighed til at ønske alle en rigtig god bagjul og et godt nytår og samtidigt takke alle deres hjælp i år 2010 med afhentning, pasning af børn. Vi er meget privilegeret med hensyn til børnehjælp.

Året 2011 kommer til at stå i husets tegn. Vi kommer til at bruge en del tid på vores nye hus, som vi regner med at flytte ind til marts.

Nyheden blev lagt online 4. januar 2011 af Henrik Gemal