Naturcenter Vestamager og 8-tallet

Bjarke Ingels 8 tallet

I søndags var vi ude ved Naturcenter Vestamager. Det blev både til klatring og 8 taller.

Naturcenter Vestamager ligger 10 min. gang fra Vestamager metrostation. Vi havde dog taget bilen denne gang. Området er fantastisk. Der er masser af grønne enge, træstammer til at klatre på, et kæmpe stort skib og bare rigtig dejlig natur.

Naturcenter Vestamager skib

Ganske spændende, lidt anderledes og meget flot er også den lille skov af brændte træer. Det ser super fedt ud mod den flotte blå himmel. Inden i midten af den lille brændte skov er der så et bålsted hvor man kan grille.

Den brændte skov ved Naturcenter Vestamager

Lige ved naturcentret ligger det fantastisk flotte byggeri 8-tallet. Det er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Bjarke Ingels Group.

Tankerne bag 8TALLET har også været, at det skal være sjovt at bo godt og der skal være masser af rum for udfoldelse og aktivitet. Byggeriet er således forsynet med Københavns flotteste beboerlokaler, med tagterasse og udsigt så langt øjet rækker, hyggelige gårdrum, pladser og kringelkroge, som man kan gå på oplevelse i. Og så er der højt til himlen med direkte adgang til Kalvebod Fælleds store fredede naturområde, der som en afrikansk savanne lokker med udstrakte vidder og rigt dyreliv. Bevæger man sig rundt i det nærmeste lokalområde, finder man både det populære Plug´n Play aktivitetsområde samt Vestamagers Naturcenter, der er spændende for både børn og voksne.

Til dem der er interesseret i at vide mere om Bjarke Ingels så kan jeg varmt anbefale hans talk på TED. Den tager ca 20 min og er meget spændende.

Bjarke Ingels 8 tallet

Her er et par billeder fra dagen

Mads på træstamme ved Naturcenter Vestamager

Mads øverst oppe ved Naturcenter Vestamager

Nikolai på toppen ved Naturcenter Vestamager

kravler på sten ved Naturcenter Vestamager

Nyheden blev lagt online 9. maj 2011 af Henrik Gemal