Nikolai siger farvel til sin sut

Nikolai ved suttetræ på Damhusengen

5. maj var en stor dag for Nikolai, for da sagde han farvel til sine sutter. Stolt hang han dem på suttetræet på legepladsen på Damhusengen, hvor suttefeen ville passe på dem.

Til gengæld kunne han ønske sig en gave af suttefeen. Han ønskede sig en Anakin figur. Big surprise! Anakin er ham der i Starwars bliver til Darth Vader og er for tiden Nikolais store helt.

Nikolai med dobbeltsut

Vi ventede os det værste, da han skulle sove, men til middagsluren fik han bare sin nye Anakin og sagde ikke et pif. Da han skulle sove om aftenen, spurgte han efter sine sutter, men vi sagde bare at dem havde suttefeen jo fået og så var den ikke længere.

Vi havde dog også på fornemmelse, at det ville gå smertefrit, da Nikolai før påske havde sovet til middag et par gange i børnehaven uden sut.

Første dag i børnehaven var de dog ikke for begejstret, da han holdt de andre vågne, nu da han ikke havde en sut i munden. Det har betydet, at han nu får et par bøger med i seng og besked om at være stille.

Nikolai har heller aldrig været ligeså glad for sin sut som Mads var. Det var en noget anden oplevelse, da Mads skulle opgive sine sutter. Der skreg han første aften i 4½ time og vågnede også om natten. Anden aften var han rimelig utilfreds i 2-3 timer og 3 aften i en times tid. Her Mads med sut da han var knap 3 år.

Mads med sin sut

Nyheden blev lagt online 13. juni 2012 af Henrik Gemal