Det første skridt

Mads kan nu stå selv

Mads tog i går sit første skridt. Den historiske begivenhed foregik hos farmor og farfar, hvor vi var til frokost. Jeg vil ikke sige at skridtet var specielt sikkert, men et skridt var det dog.

Mads har i længere tid kunne stå selv, uden at skulle holde fast i noget. Men han har aldrig taget mod til sig at tage det første skridt, før i går. Hvis man holder ham i den ene hånd, kan han godt gå rundt og kan nærmest løbe rundt.

Nu går der sikkert ikke længe før han kan gå helt selv. Han skal starte i vuggestue den 1. marts, og der er det sikkert en god ide at kunne gå. Og hvis han ikke kan gå til den tid, så skal han nok lære det hurtigt. Kampen i vuggestuen om bl.a. legetøjet er hård.

Alle siger og fortæller dog at så snart de kære børn har lært at gå, så ville man ønske at de kun kunne kravle, for så har man lidt mere styr på hvor de kan nå hen og hvor hurtigt. Nu skal man til at være opmærksom hele tiden på, hvor Mads er henne.

Heldigvis er han ikke en hærger eller en der ødelægger ting (syntes hans forældre). Han plejer at være rimelig forsigtig og forstår sådan da et Nej.

Nyheden blev lagt online 19. januar 2008 af Henrik Gemal