Med far i køkkenet

Mads sidder på køkkenbordet

En god måde at have Mads med i køkkenet er at sætte ham på køkkenbordet. Forleden da jeg skulle lave Thailandsk suppe, satte jeg ham op på køkkenbordet så han kunne følge lidt med i hvad der skete samt spise det sidste af hans frokost færdig.

Hvis man står og laver mad og han leger rundt på gulvet, går der ikke lang tid før han står op af ens ben og vil have opmærksomhed, hvilket måske er meget naturligt nok, men lidt irreterende. 

Han sidder normalt stille og roligt på køkkenbordet og følger med i havde der sker, men der skal dog helst være et eller andet han kan lege med.

Køkkenbordet han sidder på er lige ud til opgangen og gaden, hvilket betyder at der altid er noget at se på, da der er en læge i opgangen og dermed mange mennesker der går forbi.

Men det betyder bestemt ikke at han kan sidde der alene. Lige så stille han sidder, lige så lidt skal der til før han kan falde ned, enten fordi han får overbalance eller blot syntes at han skal prøve at kravle ned. Så det er bestemt ikke ufarligt at han sidder der, for der skal ikke megen uopmærksomhed til, f.eks. en telefon der ringer, nogen der banker på døren eller lign. til at man glemmer ham. Det er sikker også sådanne ting, der er skyld i langt de fleste "børn fald ned fra ting" ulykker i hjemmet.

Nyheden blev lagt online 19. januar 2008 af Henrik Gemal