Mads skal starte i vuggestue 1. marts

Vuggestuen Egmontgården

Så er det officielt. Mads skal starte i vuggestue den 1. marts.

Vi fik i dag brev fra Pladsanvisningen i Københavns Kommune, hvor vi tilbydes en plads til Mads i vuggestuen Egmontgården i Assensgade 2 her på Østerbro. Vuggestuen var vores første valg, så vi er rigtigt glade.

Vuggestuen ligger ikke så langt hjemmefra. Ifølge De Gule Sider er der 16 minutter til fods derned, så der er helt fint. Sådan en plads koster iøvrigt kr 2.790,- pr måned.

Nina havde fået af vide af en af lederne dernede, at vi ville få en plads den 1 marts, men man kan jo aldrig vide. Men nu er det altså officielt.

Jeg startede på arbejde den 1. februar, så der er lige en mellem periode. I denne periode bliver Mads passet af mormor og morfar samt min moster. Stor tak til dem.

Jeg ved ikke helt hvordan Mads kommer til at reagere på at skulle være i vuggestuen. Jeg tror og håber ikke det bliver det helt store problem, men man kan jo aldrig vide. Jeg håber lidt at alle de mange besøg i legestuerne og tilhørende lege med en masse andre børn, kan have været med til at gøre ham lidt mere parat.

Jeg har en uges ferie til overs, som jeg så skal bruge i starten af marts til at få kørt ham ind, som det hedder. Ifølge Nina er det bedst at det er faren der kører børnene ind. De bliver ikke helt så følelsesladet, som hun siger.

Nyheden blev lagt online 7. februar 2008 af Henrik Gemal