Se men ikke røre anlægget

Mads ved vores TEAC mini stereo anlæg

Vi har vores stereo anlæg stående i meget lav højde. Nogle vil endog sige i direkte børnehøjde.

Vi har fra starten af sagt NEJ til Mads, hver gang han har rørt anlægget. Nej er skrevet med stort, fordi det fra starten af, er blevet sagt meget bestemt og konsekvent. Og det har heldigvis virket.

Når han nu er inde i stuen, støtter han sig til vores lave kommode, for at komme hen til kassen med DVD'er (som han gerne må lege med). På vejen langs kommode, kommer han lige fordi anlægget. Og har rører det altså ikke.

Et par enkelte gange, mest når vi er i lokalet, kan han lige finde på at stikke en finger ud og røre anlægget. Langt de fleste gange sker det samtidigt med at han kigger sig over skulderen og ser hvad vi siger. Og vi siger nej.

Kassen, som vi har DVD'er i, er en historie i sig selv. Den af gedeskin og blev købt for et par år siden i La Paz i Bolivia. Derude lagde vi ikke mærke til den stærke lugt, som skindet på kassen havde. Men da vi kom hjem, så skal jeg nok lige sige at den lugtede. Den blev derfor skyllet ned med en vandslange og vasket med sæbe. Det har taget det meste af lugten, men der er stadig en tydeligt lugt af ged over den.

Anlægget er iøvrigt et TEAC H300DAB, som vi er utroligt glade for. Det har  radio, DVD, DAB radio samt USB indgang.

Nyheden blev lagt online 11. februar 2008 af Henrik Gemal