Nu kan vi endelig cykle

Mads med cykelhjælm

Mads har nu fået en cykelhjelm, således vi nu lettere og hurtigere kan komme rundt i København, da vi nu kan cykle med ham. Vi bruger det mest, når vi skal aflevere ham i vuggestuen. Det tager kun 5 minutter at cykle derned.

I julegave fik vi en cykelstol til ham. Men da vi endnu ikke havde nogen cykelhjelm kunne vi ikke rigtigt begynde at bruge den. I dag vil man nok blive stemplet som uforsvarlig forældre, hvis man ikke gav ham hjelm på. Egentligt ok, men noget anderledes end da vi selv var børn.

Men nu har vi altså fået købt en hjelm. Vi valgte en gul Bell Bellino hjelm. Det skulle være en ordenlig kvalitet.

Cykelstolen har vi sat foran på cyklen. Den kan også sidde bagpå. Ved at sætte den foran kan man bedre se hvad han sidder og laver samt evt. lige give ham sutten hvis han bliver utilfreds.

Mads på cyklen med cykelhjelm

Det har dog vist sig at han syntes det er mægtigt skægt at cykle. Det er altid med et stort smil at vi spænder ham fast i cykelstolen. Modvind er dog ikke noget han syntes om. Generelt syntes han bestemt ikke at vind direkte ind i ansigtet er sjovt. Men så kan en sut hjælpe.

Vi kiggede også på et tidspunkt på at anskaffe os en cykelanhænger man pt. syntes jeg det fungerer langt bedre med en cykelstol. Man har ikke rigtigt overblik over dem, når de sidder i anhængere. Det er også meget mere simpelt med cykelstolen.

Nyheden blev lagt online 8. marts 2008 af Henrik Gemal