En weekend med oplevelser og godt vejr

Mads i dyrehaven

Om fredagen havde Nina og jeg en aften alene for os selv. Det vil sige at Mads blev passet af Jan og Bodil.

Vi brugte aftenen til at gå i byen med et vennepar og få lidt god mad og se en film. Vi spiste på restaurant Fiasco og så derefter Coen brødrenes nye film No country for old men. Vi viste godt fra smagsdommerne på DR2 at filmen var lidt blodigt (se udsendelsen her), men jeg syntes faktisk den var rigtigt god. Meget flot filmisk. Måske manglede der lidt til hjernen, efter at man havde forladt biografen.

Om lørdagen kørte vi op til Jan og Bodil og ikke mindst Mads, lidt efter frokost. Jan og Bodil passede også Adam og Maria, så der var gang i den.

Vi var også over på legepladsen, som ligger lige ved siden af. Eller rettere legepladserne. Der er nemlig omkring 4 forskellige, der alle ligger omkring en institution. Mads fik kørt på rutschebane og det syntes han var rigtigt skægt. Det var ihvertilfald med det helt store grin på, at han kørte ned sammen med først Adam og bagefter Maria. 

Mads på vej ned af rutschebanen med Nina

På billedet er han dog fanget sammen med sin mor i sin all weather survival suit, også kaldet en flyverdragt. Billedet er iøvrigt taget med min mobiltelefon.

Lørdag aften blev for en gang skyld foretaget foran TVet. Hjemme har vi kun 4 kanaler, mens Jan og Bodil har den store pakke. Det hjalp dog ikke på udbudet af godt TV. 

Om søndagen fik vi rigtig nydt det gode vejr. Først gik vi en tur oppe i Allerød og Mads prøvede desperat at nærme sig et par ænder, dog uden held. Han er helt vild med dyr - vi må snart se at komme en tur i Zoo og få indløst vores årskort som vi fik i julegave af Mads' farmor og farfar.

Mads sammen med Benjamin i Dyrehaven

Senere mødtes vi med Tanja (Mads' gudmor), Jesper og deres yngste søn Benjamin med påhæng i Dyrehaven og gå en dejlig lang tur derude, i det helt fantastiske vejr. Havde de foresten ikke lovet sne?

Nyheden blev lagt online 17. marts 2008 af Henrik Gemal